2 de des. 2013

Presentació de la CURSA DE LA UAB en suport a La Marató de TVC, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives on ACAH hi participa

DIA: Dijous, 5 de desembre de 2013
HORA: 13 hores
LLOC: Sala Oval de Vila Universitària 2 (Campus de la UAB)

La UAB presenta, el proper dijous, 5 de desembre, a les 13 hores, a Vila Universitària, la Cursa de la UAB en suport a La Marató de TVC, que es farà el proper diumenge, 15 de desembre, al Campus de Bellaterra de la UAB.

Es tracta d’un acte esportiu i solidari ja que la recaptació serà donada a La Marató de TVC, que enguany es dedica a les malalties neurodegeneratives. La Cursa, amb uns recorreguts de 10 i 6 km al voltant del Campus, ha superat ja els 1.000 inscrits i el centenar de voluntaris que s'hi han apuntat per participar en les tasques d’organització.

La UAB se sent molt implicada en aquest acte ja que, a més a més, compta amb diferents grups de recerca i investigadors que fan recerca sobre aquestes malalties tant devastadores, amb un elevat  impacte social, i que ja són un dels grans problemes de salut d’aquest segle.

Per aquest motiu, coincidint amb la Cursa, es farà al mateix lloc de sortida i d’arribada, situat a la Vila Universitària, una Fira d’Entitats –coordinada per l’Institut de Neurociències de la UAB- que treballen al voltant d’aquestes malalties neurodegeneratives.

A la roda de premsa hi assistiran :

-Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès
-Manel Sabés, vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB
 -Isaac Amela, investigador de l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) de la UAB, afectat i president de  l'Associació Catalana d'Atàxies Hereditàries
-Francesc Cayuela, membre de la comunitat UAB i de l'Associación Española de Enfermos de Glucogenosis
-Clara Basiana, esportista olímpica de natació sincronitzada  i estudiant de Periodisme UAB
-Clàudia Dasca, esportista olímpica de natació i estudiant de Medicina UAB

Més informació: http://www.cursauab.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada