19 de set. 2013

Propers actes d'ACAH

Durant aquests propers dies hi ha actes i dates importants per ACAH:

- Els propers dies dissabte 21, diumenge 22  i dimarts 24 a partir de les 11h es fa la Mostra d'Associacions de Barcelona (Mercè 2013) a la Plaça de Catalunya de Barcelona. ACAH hi serà representada a l'estand de la FCMPF, FEDER i ECOM. Diumenge hi serem  alguns membres de la  junta directiva i us encoratgem a anar-hi qualsevol dels tres dies en representació d'ACAH a un d'aquests estands o a fer-hi una volta pq val la pena.

- El proper dimec. res 25 de setembre és el DIA MUNDIAL DE LES ATÀXIESUs animem a divulgar el màxim les atàxies i ACAH entre els vostres contactes.

- El proper dijous 3 d'octubre es farà la IV Jornada sobre Malalties  Genètiques i Discapacitat a la Casa de Convalescència de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona on  ACAH col·labora amb l 'organització de la jornada i hi tindrà un petit espai on hi farà divulgació i hi vendrà loteria, els diners recollits de la qual estaran destinats íntegrament a investigació. Tota la informació de la jornada i com inscriure's gratuïtament la trobareu a:

http://associaciocatalanaataxies.blogspot.com.es/2013/05/el-programa-complet-de-la-jornada-el.html

Esperem veures-us en algun d'aquests actes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada