31 de maig 2013

Plataforma GENEFA

Des de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries- ACAH us comuniquem que, per iniciativa d’un grup d’afectats d’Atàxia de Friedreich de tota Espanya, s’ha constituït la anomenada “Plataforma GENEFA para la cura de la Ataxia de Friedreich. Investigación en terapia gènica”
Aquesta Plataforma no és ni vol ser cap mena d’entitat representativa de les atàxies, entenent que per això ja existeixen les diferents associacions de cada Comunitat i la federació espanyola FEDAES. El seu objectiu és únic y concret, finançar un projecte d’investigació en teràpia gènica per a la cura de l’AF. En aquests moments en que el finançament públic ha disminuït tant perillosament que impedeix la continuïtat de la investigació, la Plataforma GENEFA vol evitar  que la manca de recursos econòmics esvaeixi la possibilitat científica de trobar una cura per a l’AF.
L’ACAH, com no podria ser d’altre manera, dóna tot el seu suport a aquesta iniciativa i hi participarà dins del seu programa de col·laboració en la recerca, tal i com es va ratificar a l'assemblea celebrada el dia 25 de maig.
Si voleu més informació, si voleu formar part de la Plataforma GENEFA  o voleu col·laborar contacteu-hi a : www.genefa.org o info@genefa.org

A la web de GENEFA trobareu la informació sobre el projecte d’investigació que es vol finançar, la gent que ja en forma part, com adherir-se, com col·laborar, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada