GRUP D'AJUDA MÚTUA D''ATÀXIES

Què és un GAM?
Un grup d'ajuda mútua o GAM, és un grup de persones amb una problemàtica comuna que es reuneixen de forma voluntària per compartir un problema de salut física, psicològica, o una situació social de risc, amb la finalitat de donar-se suport mutu i compartir informació de cara a aconseguir canvis personals i/o socials.
Estan creats i impulsats per les persones afectades i/o familiars  i són un recurs mobilitzat en la comunitat i per a la comunitat. 
Els GAM tenen la finalitat de compartir experiències, fer descàrrega emocional amb persones afins que entenen què passa, donar informació efectiva i contrastada com a usuaris, i crear un ambient d’ajuda mútua i suport social.
El GAM emfatitza la interacció personal, i l’assumpció individual de responsabilitats per part dels seus membres. Proporcionen ajuda emocional i promouen valors a través dels quals els seus membres poden reforçar la pròpia identitat. 

GAM d'Atàxies:

L'any 2016, arran de la 1a jornada multidisciplinar de l'atàxia "TINC ATÀXIA, QUÈ PUC FER?" un grup de socis d'ACAH ens vam posar en contacte i vam decidir reunir-nos periòdicament  per parlar sobre diversos aspectes de la malaltia i com la viu cadascú. 
Des de llavors, ens hem trobat de manera intermitent en diverses ocasions. Doncs ja tenim data i lloc per fer les trobades del GAM. 
Preneu nota:
Dia: 3er dissabte de cada mes
Hora: de 10 a 13 h
Lloc:El lloc de les reunions es fixa a cada reunió
Us esperem!!
Per apuntar-se al Grup, cal contactar o comunicar l'assistència al telèfon 626 07 29 58 o per e-mail carlessoto@gmail.com (Carles Soto)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada